Prislista

Bra bild och ljud är en förutsättning

 

Nedan följer vår prislista för produktioner inom Stockholmsområdet. För priser utanför Stockholm kontakta oss för offert. Observera att prisavvikelser kan förekomma och priserna nedan endast är en riktlinje.

Eftersom många är kunniga på redigering men önskar hålla sina kostnader nere erbjuder vi inspelningar med bra bildkvalitet, ljus, ljud där man efteråt själv kan utföra videoredigeringen.

 

Paket 1

 

1-kamera lösning  från 4000:-

Priset är baserat på 8 timmar och effektiv inspelningstid är cirka 5 timmar.

 

Paket 2

 

2-kamera lösning från 9000:-

 

Priset är baserat på 8 timmar och effektiv inspelningstid är cirka 5 timmar.

 

Paket 3

 

3-kamera lösning från  10 000:-

 

Priset är baserat på 8 timmar och effektiv inspelningstid är cirka 5 timmar.

 

Materialet levereras i HD-format 720 alternativt 1080 för att sedan kunna redigeras i exempelvis: IMovie, Windows Movie Maker, Final Cut, Sony Vegas etc.

 

Redigering

 

Önskar man få materialet färdig redigerat så debiterar vi 500:- /timman, dock minst 4 timmar 2000:-.

Mer exakta priser för redigering ges efter vilka förutsättningar och behov det finns och priset ovan är endast en riktlinje.

 

Vilka vänder vi oss till?

Priserna nedan är endast för företag inom E-handel och företag som arbetar inom sociala medier. Inspelningen sker på förslagsvis ert kontor. Priserna gäller ej för seminarier och föreläsningar inför publik.

 

För större produktioner som exempelvis direktsändning, livesändningar, föreläsningar, seminarier så krävs det väldigt mycket mer utrustning och vi rekommenderar våra kolleger på BroadcastHouse.se för detta.